Styrketrappan finns i Göteborg och du kan komma i kontakt med oss via e-post per@styrketrappan.se, via sociala medier eller formuläret här nedan.

Per, Styrketrappan

Coachingverktyg

Trainerize är den valda plattformen för personliga program och coaching/uppföljning, med appar för IOS eller Android. Klicka gärna på bilden vid sidan för att läsa mer. Ett konto kostar inget, vill du ha personligt program/coaching/uppföljning så kostar det självfallet enligt våra Våra tjänster och villkor.


Zoom är den valda plattformen för kontakt via videomöten, med appar för IOS/Android. Klicka gärna på bilden vid sidan för att läsa mer. Ett konto kostar inget, vill du ha personligt program/coaching/uppföljning så kostar det självfallet enligt våra Våra tjänster och villkor.

Sociala medier

Kontakta oss direkt via formulär


0 / 180

Frågor och svar

Var finns Styrketrappan i Göteborg?

På nätet via coachingverktygen och andra digitala kanaler enligt ovan och utomhus/hemma hos dig för träning eller annan coaching. Tänk på att många gymkedjor har strikta regler för vem som får instruera och det är oftast deras egna personal.

Vilket är enklaste sättet att komma i kontakt?

Via epost per@styrketrappan.se

Finns Styrketrappan på sociala medier?

Ja, vi publicerar löpande våra artiklar, tripplar, utbildning av olika slag samt förändringar och då och då lägger vi även ut information från egna träningspass.

Hitta oss på kartan