Hoppa till innehåll

Våra favoritplatser

Det finns många platser som blir favoriter av olika anledningar, här är ett axplock av ställen du kan besöka för din hållbara hälsa.

Tyngdpunkt på Göteborg eftersom det är här jag är.

Per, Styrketrappan

Beräknad läsningstid: 2 minuter

Favoritplatser

På den här kartan kommer våra favoritplatser (parker, hotell och trappor och så vidareför träning och återhämtning att läggas till. Eftersom Styrketrappan finns fysiskt i Göteborg så blir det väldigt centrerat kring det. Alla orter och städer har såklart bra platser att utveckla en hållbar hälsa på!

På en karta

I en osorterad lista

NamnKommentarKoordinater
Styrketrappan i GöteborgVårt hem ❤
Keillers utsiktsplatsPerfekt plats att gå upp till eftersom det finns många trappor att träna i på vägen dit och du kan hitta bra ställen att återhämta dig och njuta av utsikten. 
Brämaregårdens tuffaste trappaTrappan från Brämaregården upp till Brantbacken är 90+ steg, perfekt för att träna lite ben och flås.
Big Buddha PhuketEn lång trapp upp till utsiktsplatsen, med en utsikt som är helt fantastisk. 
Villaggio Cala di VolpeBoka ett rum högt upp så får du en riktigt svidande promenad upp och nerför backen till och från restaurang och strand. 
LindholmenHär går det att sitta och njuta av utsikten över älven, klättra runt på stenar och stolpar i bryggan. Perfekt för både träning och återhämtning
Stora RösMakalös utsikt och fantastisk promenad upp, på Styrsö i Göteborg.

Skicka förslag

Har du förslag på nya platser? Skicka gärna in dem och hjälp till att bygga en bra bank med platser.

×