Tillgänglighets-policy

Updated: Maj 2020. 

Generellt

Styrketrappan i Göteborg strävar efter att tjänsterna ska vara tillgängliga för människor med funktionsnedsättning. Styrketrappan i Göteborg har investerat en signifikant mängd resurser för att säkra att webbsajten är enkel och tillgängling för människor med funktionshinder, även med en stark tro att alla människor har rätt att leva så långt det går med värde, jämställdhet, komfort och i självständighet.

Tillgänglighet på styrketrappan.se

styrketrappan.se tillgängliggör programvaran som gör det möjligt för styrketrappan.se att förbättra efterlevnaden av Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1).

Observera

Styrketrappan i Göteborg arbetar löpande med att förbättra tillgängligheten på webbsajten och tjänster i tron att det är vår moraliska plikt att skapa en sömlös, tillgänglig och obehindrad access även för de som har någon typ av funktionshinder.  

Även om vårt arbete att göra alla sidor och allt innehåll tillgängligt, kan det vara enskilt innehåll som inte än är helt tillgängligt enligt de standarder som finns. Detta kan bero på att vi inte har hittat eller identifierat den mest passande tekniska lösningen.

Här för dig

Om du upplever svårigheter med något innehåll på sidan eller om du behöver assistans med vårt webbsajt, vänligen kontakta oss så ska vi göra det vi kan för att hjälpa till.

Kontakta oss

Om du vill rapportera ett tillgänglighetsproblem, har någon fråga eller behöver assistans, använd Kontakta oss