Hoppa till innehåll
Hem » Kontakt

Kontakt

Styrketrappan finns i Göteborg och du kan komma i kontakt med mig via e-post per@styrketrappan.se, sociala medier eller kontaktformuläret nedan. Jag är även tränare på Friskis & Svettis i Göteborg

Per, Styrketrappan

Coachingverktyg jag använder

Trainerize är den valda plattformen för personliga träningsprogram och coaching/uppföljning, med appar för IOS eller Android. Klicka gärna på bilden vid sidan för att läsa mer. Ett konto kostar inget, vill du ha personligt program/coaching/uppföljning så kostar det självfallet enligt våra Våra tjänster och villkor.


Zoom - Blue

Zoom är den valda plattformen för kontakt via videomöten, med appar för IOS/Android. Klicka gärna på bilden vid sidan för att läsa mer. Ett konto kostar inget, vill du ha personligt program/coaching/uppföljning så kostar det självfallet enligt våra Våra tjänster och villkor.


Dietist.net från Kostdata är den valda plattformen för kostrådgivning, med appar för IOS eller Android. Klicka gärna på bilden vid sidan för att läsa mer. En nerladdning kostar inget, vill du ha personligt coaching/uppföljning så kostar det självfallet enligt våra Våra tjänster och villkor.

Sociala medier

Kontakta mig direkt via formulär


Frågor och svar

Var finns Styrketrappan i Göteborg?

På nätet via coachingverktygen och andra digitala kanaler enligt ovan och utomhus/hemma hos dig för träning eller annan coaching. Tänk på att många gymkedjor har strikta regler för vem som får instruera och det är oftast deras egna personal.
Jag är tränare på Friskis & Svettis

Vilket är enklaste sättet att komma i kontakt?

Via epost per@styrketrappan.se

Finns Styrketrappan på sociala medier?

Ja, vi publicerar löpande våra artiklar, tripplar, utbildning av olika slag samt förändringar och då och då lägger vi även ut information från egna träningspass.

Hitta oss på kartan

[wpseo_map id=”all” width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”true” draggable=”true” show_route=”false” show_state=”false” show_country=”false” show_url=”false” show_email=”false” show_category_filter=”false” default_show_infowindow=”false” show_phone=”true” show_phone_2=”true” show_fax=”true” ]