Hoppa till innehåll
Hem » Ledstjärna, regelverk, råd och rekommendationer

Ledstjärna, regelverk, råd och rekommendationer

Jag har en ledstjärna, olika regelverk, råd och rekommendationer som jag förhåller mig till.

Per, Styrketrappan

Inledning

För att säkra kvalitén, evidens, erfarenhet och sannolikheten att min coaching, personliga träning, handledning och rådgivning inom träning, nutrition, sömn, andning och återhämtning innebär hållbar hälsa för människa och samhälle.

Viktigt, jag har inga utbildningar som gör att jag står under kontroll av socialstyrelsen eller andra myndigheter, utan jag förhåller mig till och håller mig ajour med vissa regelverk för att mitt arbete ska bli så säkert och hållbart som möjligt för dig och mig.

Ledstjärna

woman holding sword statue during daytime

Regelverk

white bottle with cup

Råd

turned off laptop computer on top of brown wooden table

Rekommendationer