Hoppa till innehåll
Hem » Blogg med artiklar för en hållbar hälsa » Träning » Gå från ord till handling i medvetna steg

Gå från ord till handling i medvetna steg

Många vill göra träningssatsningar, stora sådana, efter jul och efter sommarsemestern. Med min hjälp kan du lyckas långsiktigt!

Per, Styrketrappan

Ta hjälp

Kontakta mig för att diskutera denna stora träningssatsning så kan vi diskutera oss fram till flera mindre förändringar. Mindre förändringar med mål som är praktiskt genomförbara och som går att uppnå. Mindre förändringar som övergår i varaktiga vanor och som tillsammans och över tid ger det där resultatet du tänker dig.

De flesta har nog varit med om perioder i livet när man pratar om en stor träningssatsning. Den där satsningen man ska göra…sen. Sen, eftersom tid, lust, ork eller möjlighet var svår att uppbringa psykiskt, fysiskt eller socialt. . Sen eftersom den innebär ett dyrt gymkort, en massa utrustning, tid borta från nära och kära eller andra intressen.

Använd principer, det är kraftfullt och enkelt

Det är den viktigaste av principerna i Fysisk och mental träning, att Ta medvetna beslut och ta förändringarna i medvetna steg som vi vet att de är lite utmanande samtidigt som det är en stor chans att uppnå vad nu målet/målen än är med förändringen.

Det är även viktigt att vara nöjd och tacksam även om resultatet efter den där livsomvälvande förändringen som ”alla andra” gör uteblir. Med lite tålamod så kommer vi också dit och alla livsomvälvande förändringar sker sällan i ett stort steg.