Hoppa till innehåll
Hem » Blogg med artiklar för en hållbar hälsa » Positiv psykologi » Snö är också bra

Snö är också bra

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Sen går det ju att nöja sig med det vädret som är och ändå arbeta med din hälsa på olika sätt.

Per

Det går att träna i alla väder

Oavsett väder så går det såklart att hitta bra kläder för att komma ut, eller så går det ju att stanna inne och använda hemmagymmet. Så, läs Spetsa till din hemmaträning med hushållsredskap, Spetsa till din hemmaträning med litteraturen och Spetsa till din hemmaträning med…hemmet… för idéer vad du kan hitta på när det börjar bli lite grått och kallt eller vad som nu är motståndet i väderlekarna. Det går att hitta möjligheter och det går att ha olika ambition beroende på var du är i livet.

Ät ute inne och njut av att vi har årstider

Finns det nåt bättre än att sitta på en balkong, i ett uterum av något slag eller vid ett fönster och se regn och snö falla ner samtidigt som du äter en bit mat i lugn och ro? Självfallet kan det vara höststormen eller den varmaste dagen du kan få sitta i din lugna vrå och njuta.

Acceptera alla väder

Bara att kunna acceptera att vi faktiskt har olika årstider och väderlekar är ett bra steg till att hitta en hållbar hälsa i olika miljöer och situationer.