Hoppa till innehåll
Hem » Blogg med artiklar för en hållbar hälsa » Återhämtning » Fortsätt gör något

Fortsätt gör något

Lite drygt två månader har gått, jag hoppas att du gör något annorlunda, mer strukturerat eller med ett skiftat fokus.

Per

Om du håller på med förändring för en hållbarare hälsa fortsätt läsa, annars kan du hoppa vidare till Förbättrad prestation

three stainless steel forks near apple

Hållbarare hälsa

Ett äpple om dagen håller doktorn borta säger en del, för mig
symboliserar äpplet hälsa och en riktigt god paj vid speciella
tillfällen.

Jag tänker att du ska skatta lite nu, för att kunna följa upp månadsvis framöver och få ut ett diagram där du direkt ser vilken total förbättring för en hållbarare hälsa du åstadkommit. Så här ser ett färdigt diagram ut med slumpade värden (jag betygsatte 1 till 5 där 5 är mitt bästa betyg och 1 är det minst bra) för de tre första månader för att visa på principen och tanken med diagrammet:

Mall för skattning

Jag har skapat ett dokument som du kan ladda hem för att fylla i dina egna värden här

Kom ihåg att fira

När du nu följer dina förändringar och målen i dagboken så kommer du ha koll på när du till exempel har nåt ett eller flera dagsmål under en vecka eller en månad, fira på något sätt som du tycker känns rätt. Det som är viktigt är att hålla koll på hur eller vad du firar med så att det är något som är bra på lång sikt och så sällan så att du längtar efter att få fira.

Fortsätt gör, för hållbarare hälsa!

Ha tålamod och fortsätt gör, och gör en ny skattning om en månad för att mäta dina framsteg.

white and brown concrete house

Förbättrad prestation

Prispall är min valda symbol för tävling och prestation,
oavsett vem eller hur många som deltar i kampen om förstaplatsen.
Här tävlar du mot dig själv.

Jag tänker att du ska skatta lite nu, för att kunna följa upp månadsvis framöver och få ut ett diagram där du direkt ser vilken total förbättring för en förbättrad prestation du åstadkommit. Så här ser ett färdigt diagram ut med slumpade värden (jag betygsatte 1 till 5 där 5 är mitt bästa betyg och 1 är det minst bra) för de tre första månader för att visa på principen och tanken med diagrammet:

Mall för skattning

Jag har skapat ett dokument för skattning som du kan ladda hem här.

Kom ihåg att fira

När du nu följer dina förändringar och målen i dagboken så kommer du ha koll på när du till exempel har nåt ett eller flera dagsmål under en vecka eller en månad, fira på något sätt som du tycker känns rätt. Det som är viktigt är att hålla koll på hur eller vad du firar med så att det är något som är bra på lång sikt och så sällan så att du längtar efter att få fira.

Kontakta mig vid behov

Behöver du stöd i den är resan så kan du höra av dig till mig via Kontakt med dina frågor för att diskutera förändringarna.