Hoppa till innehåll
Hem » Blogg med artiklar för en hållbar hälsa » Klokheter » Tillsammans ökar chansen att lyckas!

Tillsammans ökar chansen att lyckas!

Jag tycker att jag har lösningen på att hjälpa dig nå en hållbar hälsa samtidigt som du ska göra det som känns rätt för dig.

Per, Styrketrappan

Det finns många trappor, stegar, processer, metoder och modeller för att nå hållbar hälsa

Välj det som känns bäst för dig, det är enda sättet att nå framgång. Väljer du det som känns bäst för dig så har du redan där tagit ett vinnande steg. Ett aktivt beslut gör att hjärnan redan är igång.

Det jag gör bygger på erfarenheter, evidens och nyfikenhet.

Jag har egen erfarenhet av viktresor, ångest, stress, obalans i livet, för lite träning och för mycket mat. Detta gör mig extra intresserad av vad man kan göra åt just de utmaningarna med min erfarenhet och evidensbaserade kunskap. Jag har en ambition att vara nyfiken på gamla och nya sanningar inom träning, sömn, positiv psykologi, återhämtning och nutrition.

Att börja själv funkar, min stöttning hjälper dig på traven

Börja själv, våga pröva. Verktyg och heja-rop kan du få från oss som står vid sidan av när du känner att det behövs.

Du har styrkor, reflektera kring det och använd sen det du kan för att nå dit du vill. Gör allt med en stor skopa tålamod så kommer du nå ett idealare jag. Se till att ha skoj på vägen till målet, Tillsammans för framgång.

Behöver du en tillfällig boost eller långsiktigt stöd för att nå din hållbara hälsa? Kontakta mig för en diskussion på Kontakta oss

Etiketter: