Medlemsskap och certifieringar

Medlemskap och certifieringar i lite olika organisationer är givna för att både visa på kvalitetssäkringar och även för att ha naturliga nätverk att sträcka ut en hand eller skicka personer vidare i.

Per, Styrketrappan

Beräknad läsningstid: 2 minuter

Nordiska Tränarförbundet

Nordiska Tränarförbundet

Nordiska Tränarförbundet är mötesplatsen för yrkesverksamma tränare inom tränings- och hälsobranschen.

Förbundets syfte är att driva specifika och mer konkreta frågor för yrkesrollen ”tränare”. Syftet är också att kunna både samverka med och påverka andra aktörer som media, myndigheter, företag och organisationer.

Läs mer

Kroppsterapeuternas yrkesförbund

Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer/massageterapeuter/medicinska massageterapeuter, zonterapeuter, kinesiologer, spaterapeuter, akupressörer, aromaterapeuter, ayurvediska hälsorådgivare, shiatsuterapeuter, taktilterapeuter, ayurvedamassörer, ekologiska hudvårdsterapeuter, hälsocoacher, personliga tränare, rosenterapeuter, yogamassörer, yogalärare, kost- och näringsrådgivare, näringsterapeuter, coacher och fotterapeuter.

Läs mer

logo-pt-licens

Almega Friskvårdsföretagen

En FRISK-licensierad personlig tränare har bevisat sig ha gedigna kunskaper och den kompetens som motsvarar de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en personlig tränare ska besitta för att på ett effektivt och säkert sätt kunna hjälpa människor med träning, fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil.

Läs mer