Hoppa till innehåll
Hem » Om » Medlemsskap och certifieringar

Medlemsskap och certifieringar

Medlemskap och certifieringar i lite olika organisationer är givna för att både visa på kvalitetssäkringar och även för att ha naturliga nätverk att sträcka ut en hand eller skicka personer vidare i.

Per, Styrketrappan

Beräknad läsningstid: 3 minuter

Nordiska Tränarförbundet

Nordiska Tränarförbundet

Nordiska Tränarförbundet är mötesplatsen för yrkesverksamma tränare inom tränings- och hälsobranschen.

Förbundets syfte är att driva specifika och mer konkreta frågor för yrkesrollen ”tränare”. Syftet är också att kunna både samverka med och påverka andra aktörer som media, myndigheter, företag och organisationer.

Läs mer

Kroppsterapeuternas yrkesförbund

Kroppsterapeuterna

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer/massageterapeuter/medicinska massageterapeuter, zonterapeuter, kinesiologer, spaterapeuter, akupressörer, aromaterapeuter, ayurvediska hälsorådgivare, shiatsuterapeuter, taktilterapeuter, ayurvedamassörer, ekologiska hudvårdsterapeuter, hälsocoacher, personliga tränare, rosenterapeuter, yogamassörer, yogalärare, kost- och näringsrådgivare, näringsterapeuter, coacher och fotterapeuter.

Läs mer

logo-pt-licens

Almega Friskvårdsföretagen

En FRISK-licensierad personlig tränare har bevisat sig ha gedigna kunskaper och den kompetens som motsvarar de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en personlig tränare ska besitta för att på ett effektivt och säkert sätt kunna hjälpa människor med träning, fysisk aktivitet och en hälsosam livsstil.

Läs mer

EREPS Professional

Innehavaren av detta certifikat, tillika medlem i registret, är underställd en etisk yrkeskod
vilken fastställer de rättigheter, ansvar och principer som krävs vad gäller beteende hos en
yrkesarbetande tränare samt deras krav att kontinuerligt uppfylla dessa krav genom personligt
åtagande till livslångt lärande.

Läs mer

4606c530-c1cc-44d8-9dc6-685670a2b23f

Friskis & Svettis Individuell tränare

Tränare hjälper medlemmar att komma igång, välja övningar, lär ut teknik, hjälper till med inställningar på maskiner och ger tips på utrustning

Läs mer