Om oss

Visdom är den samlade erfarenheten och kunskapen som behövs för att nå harmoni och balans i livet. Att skapa vägen till hållbar hälsa med andra ord.

Per

Per

Per Olsson på Rambergets utsiktsplats
Uppe på Rambergets utsiktsplats. Bra träning att gå upp i trapporna och en utsikt som ger mig lugn och återhämtning

Om

Jag använder styrkelyft, olympiska lyft, kettlebells och egna kroppen i min träning. För konditionen använder jag helst roddmaskin, trappor som jag stöter på och crosstrainer.
För återhämtning, fokus, avslappning och rörlighet väljer jag promenader, meditation, yogapositioner och stretching. Vad gäller nutrition äter och dricker jag allt med ambitionen att göra det med måtta. Till sist försöker jag få min sömn där jag går och lägger mig och går upp ungefär samma tider varje dag.

Jag jobbar dagtid som konsult inom IT, med fokus på ledarskap, på Capgemini. Jag sitter även i ett par styrelser. Ledarskapsdelen drar jag nytta av i min coaching, handledning och rådgivning. Detta eftersom förändringar handlar om själv-, grupp- eller organisationsledarskap.

Jag tycker hemmaträning, se även programmet Hemma, kan vara en nog så god start med både hushållsredskap och eventuell litteratur för den som behöver komma igång och ett bra alternativ om gymmet är stängt. Nåt så enkelt som att utnyttja en trappa och köra en Trapp-trippel är också något som laddar batterierna

Kontakt

Eftersom det är jag som är grundare till Styrketrappan i Göteborg så kan du nå mig på Kontakta oss, Vid sidan här kan du se mitt Instagramflöde om du vill komma i kontakt där

Livsfilosofi

Jag har tre livsfilosofier som jag försöker följa:

  • det ska funka i livspusslet – balans i livet är nyckeln till harmoni både hos mig själv och min omgivning.
  • enkelt är kraftfullt – enkla strategier som är hållbart över lång tid framför snabba lösningar som funkar för stunden.
  • kunskap är makt – att vara nyfiken och lära nya saker både praktiskt och teoretiskt är a och o i mitt liv, jag tycker att det är precis lika viktigt och intressant med den breda massans erfarenhet som en forskares djupdykning i teoretiska fakta och evidens.

Utbildningar/kurser

Förutom en påbörjad (färdig 2021-07-11) PT 2.0 från Axelsons PT Education har jag ett antal kurser

Träning

Nutrition

Återhämtning

Andning

Ledarskap

Positiv psykologi

Mer